
Харума 100 мл
129 ₴
- Готово до відправки
- Код: 00308
- +380 (67) 659-32-28Минеральные удобрения и СЗР
Післясходовий селективний гербіцид Харума
Високоефективний гербіцид на основі діючої речовини "Хізалофоп-П-етил", застосовується в посівах картоплі, буряку, огірків, томатів і баштанних культур з метою знищення дводольних та злакових бур'янів. Препарат проникає в вегетуючі частини бур'янів, знищує їх кореневу систему і виключає повторне проростання.
Переваги препарату від бур'янів Харума
- Безпечний для оброблюваних культурних рослин при дотриманні інструкцій
- Повністю знищує бур'янисту рослинність через 1-3 тижні після обробки
- Ефективний в незалежності від температурних і погодних умов
- Совместим с пестицидами и прилипателями
Харума инструкция, способ применения и норма расхода препарата 500 мл
|
Культура |
Вредный объект |
норма расхода |
|
Сахарная и столовая свекла, морковь, капуста, лук (кроме лука на перо) |
Однолетние злаковые и двудольные сорняки |
10-20 мл на 3 л воды на 1 сотку |
|
Многолетние злаковые сорняки |
20-30 мл на 3 л воды на 1 сотку |
|
|
Картофель |
Однолетние и многолетние злаковые сорняки |
20-40 мл на 3 л воды на 1 сотку |
|
Томаты, огурцы |
Однолетние и многолетние злаковые сорняки |
10-20 мл на 3 л воды на 1 сотку |
|
Подсолнух, соя, рапс |
Однолетние и многолетние злаковые сорняки |
10-15 мл на 3 л води на 1 сотку |
| Основні | |
|---|---|
| Спектр гербіцидної активності | Однорічні, багаторічні злакові бур'яни |
| Характер дії пестициду | Виборчого |
| Тип впливу на організм | Системні |
| Препаративна форма | Концентрат емульсії |
| Хімічний склад | Неорганічні |
| Мінімальна температура ефективної дії | 5 град. |
| Максимальна температура ефективної дії | 30 град. |
| Вміст діючої речовини | Хізалофоп-П-етил 125 г/л |
| Застосування для культур | Буряк, Соя, Картопля, Томати , Огірок, Морква, Капуста, Цибуля, Кавун, Диня |
| Виробник | Сімейний Сад |
| Країна виробник | Україна |
| Діюча речовина | Хізалофоп-п-етил |
| Упаковка | |
| Упаковка | Пластиковий флакон |
| Об`єм | 0.1 л |
| Зберігання | |
| Термін зберігання | 48 міс |
| Максимальна температура зберігання | 30 град. |
| Користувальницькі характеристики | |
| Оброблювані культури | Ріпак, цукровий буряк, столові буряки, соя, картопля, томат, огірок, морква, капуста, цибуля (крім на перо), кавун, диня |
- Ціна: 129 ₴
