Група товарів | Фунгіциди |
Діюча речовина | Azotobacter vinelandii + Bacillus subtilis |
Призначення | Біофунгіцид для профілактики та лікування с/г культур від грибкових та бактеріальних хвороб |
Культура | Сільськогосподарські культури |
Механізм дії
Біофунгіцид Effect це універсальний препарат, призначений для обробки садів, виноградників і городів (у т.ч. плодів помідор) з метою профілактики та лікування грибкових і бактеріальних захворювань рослин, одночасно служить для азотистої і фосфорної підживлення рослин. Біологічний метод боротьби з паразитами та шкідниками рослин заснований на існуючій в природі боротьбі між деякими мікроорганізмами, що живуть у грунті або на рослинах. Корисні бактерії (Azotobacter vinelandii, Bacillus subtilis), що входять до складу біофунгіцид Effect, є природними ворогами широкого спектру грибкових і бактеріальних захворювань: парші, зів’янення, чорної ніжки, фітофторозу, пліснявіння насіння, кореневих гнилей, гнилей сходів, борошнистої роси, бурої іржі, курній головні, пухирчастої сажки, альтернаріозу, ризоктоніозу, фузаріозу, септоріозу та багатьох інших.
Біофунгіцид Effect дозволяє
- Захистити рослини від хвороб безпечно для рослин і себе
- Збільшити врожайність до 30%
- Поліпшити розвиток рослин
- Збільшити родючість грунту
- Отримати екологічно чистий врожай
Основні | |
---|---|
Характер дії пестициду | Суцільного |
Тип впливу на організм | Системні |
Препаративна форма | Порошок, що змочується |
Хімічний склад | Неорганічні |
Захворювання рослини | Фітофтороз, Ризоктоніоз, Альтернаріоз, Макроспоріоз, Борошниста роса, Пероноспороз, Парша |
Мінімальна температура ефективної дії | 15 град. |
Максимальна температура ефективної дії | 30 град. |
Вміст діючої речовини | Azotobacter vinelandii + Bacillus subtilis |
Виробник | Біохім-Сервіс |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 0.02 кг |
Зберігання | |
Термін зберігання | 24 міс |
Мінімальна температура зберігання | 4 град. |
Максимальна температура зберігання | 20 град. |
Користувацькі характеристики | |
Оброблювані культури | Картопля, томати, соя, капуста, яблуня |
- Ціна: Ціну уточнюйте